måndag 24 augusti 2009

Gefle med i toppen?

Ikväll är det Bajen som kommer på besök till Gävle och får se sig besegrade av Gefle IF.
För visst borde väl Gefle klara av ett Bajen som inte ser så värst fräscha ut just nu för tiden. De glider längre och längre ner i tabellen, nu på kvalplats med 19p.

Bapupa är avstängd denna match så det sägs att Marcus Hansson kommer starta istället, tillsammans med Chibsah. Hansson är en spelare som jag ser som en framtidsman i Gefle, om nu inte nån annan klubb snor honom. Men han har en bit kvar att utvecklas, precis som många andra unga lovande spelare i Gefle.


Amadou Jawo har mest varit inhoppare i sitt nya lag Elfsborg, men det jag sett från de matcherna så har han visat upp sin snabbhet och teknik. Synd bara att han måste spela som vänsteryttermittfältare. Det var ju där han började spela i Gefle, tills Pelle tyckte att han passade bättre som forward, och vilken succé det blev då :)
Undrar om Elfsborg kommer testa honom på topp nån gång, det är ju där Amo vill spela.


Kung-Hasse är fortfarande skadad. Hans hälskada vill inte läka. Så vi får hoppas att Sulan och Gerndt fortsätter leverara (målgivande passningar, för några mål gör de nog inte).

Kan inte Gefle för EN GÅNGS SKULL göra mål på hörna. Det som Bapupa gjorde senast var så kasst så det gills inte tycker jag :)


Om vi vinner ikväll så kan vi hamna på 6:e plats, och bara vara 8 poäng från serieledaren.

Inga kommentarer: