lördag 24 oktober 2009

blir inte mycket bloggande nu...

Jadu, "Anonym", precis som du skrev så var det längesen jag skrev nåt.

Det hinns inte med tyvärr :P
Det är mycket att göra på jobbet och så är det andra grejer som ska göras.

Så jag kör en snabbis så ni blir nöjda för stunden ;)

Fisket

Jag och Danne körde totalt ca 16 mil idag för att frakta en aluminiumbåt till Marma. Vi har tänkt börja fiska där efter de riktigt stora gäddorna. Anton hade ju fått sin 14kgs där för en vecka sen och det rapporteras om andra stora fångster. Danne fick t.ex sitt personliga rekord på 7,18kr(typ ungefär om jag minns rätt) där.
Så på söndag ska vi åka tidigt för att kunna sitta en båt och sakta ro framåt medan vi metar med mört. Får vi nånting överhuvudtaget så är vi nöjda. :)


Sporten

Gefle IF spelar sin sista match den 1:a november. Och även om de sjunker ner till 13:e plats, precis ovanför kvalstrecket, så får vi väl vara nöjda? Vårsäsongen är det bästa vi fått se hittills med Gefle-ögon i Allsvenskan. Med Jawo och Hasse på topp så tog vi många poäng. Men sen Hasse blev skadad och Jawo såldes till Elfsborg för en okänd summa så har poängen uteblivit. Visst vann vi viktiga matcher strax efter Jawo försvann, men både Sulan och Gerndt har väldigt svårt att ens skjuta på mål.
På ungefär lika många matcher som de spelat så hade skjutit 1 gång på mål. 1 skott på mål per match alltså. Uruselt! Och tråkigt då dessa herrar är det bästa Gefle har i anfallet. :(

Snart är säsongen över och då börjar silly season. Vilka ska Gefle värva denna gång? Tror de flesta känner att det är dags för 1-2 bra värvningar som kliver direkt in i startelvan. Okej, Pelle har ett bra öga på de lägre divisionerna och kan plocka upp talanger när som helst. Men vi vill gärna se etablerade spelare flytta hit till Gävle för en gångs skull.


Brynäs IF har precis börjat sin låååånga säsong. Vem vill egentligen har 55 omgångar? 55 matcher som inte betyder så mycket? Nä, sänk antalet matcher så de betyder nåt och att publiken känner att det är meningsfullt att komma på matcherna.


Nu ska jag lägga mig och somna i soffan framför nån Startrek-film som går nu på tv.

Inga kommentarer: