onsdag 18 juni 2008

Lagerbäcks magi finns inte...

Det är kanske dags att svenska landslaget får nytt blod på förbundskaptenstronen. Det ska inte glömmas att Sverige har varit suveräna i alla senaste kvalspel. Men när man inte ens orkar bli besviken åter igen när Sverige inte ens klarar sig vidare från gruppspelet så är det tecken på att Lagerbäck inte har så mycket förtroende egentligen, iallafall inte från mig.

Idag förlorade Sve mot ett bra Ryssland med 0-2. De långa svenskarna blev ägda av de korta snabba ryssarna.
Zlatan stod för det mesta helt stilla i anfallet! Hjälpte inte att han fick spela 90 minuter den här matchen.
Henke försökte lite ensamt där uppe. Förgäves.
Mittfältet passade fel för det mesta.
Försvaret hade inte mycket rätt.
Ryssland hade 3 spelare mellan varje svensk, hela tiden. Var nog inte bara vi som såg på matchen hos Brännlund som tyckte det kändes som om Ryssland hade 15 spelare på plan.
Sverige hade ingen bra taktik, ingen bra dag och knappt nåt spel alls som man blev glad över.
Hur många målchanser fick vi? 2?

Aja, nu slipper man se fram emot sveriges tråkiga matcher. Nu är det slutspel och Sverige är inte med. Som tur är så slipper vi bli överkörda av Holland i kvarten.


Innan matchen idag var vi på den grekiska grillrestaurangen Mezopotamya. Den ligger mittemot O'Learys på Söder. Riktig god mat. Bör besökas åtminstone en gång. :)Har Sex & the city, det allra sista avsnittet på i bakgrunden, såg nyss hur Carrie satt på ett franskt kondis och åt en massa bakelser. Mellan varje tugga tog hon ett bloss. Kräkas! Fy va vidrigt. Känner hon ens smaken av bakelserna?
Hehe, nu är hon bara en karaktär i en tv-serie, men ändå. :)
"-Mums, den här var god! Den smakar...hmm...tobak."


Imorgon, torsdag, ska vi nog se Isobel&November på Sjömanskyrkan.

På fredag är det midsommar. Det blir övernattning i Uttervikarna. Det ligger nånstans runt axmarby. Hoppas på fint väder. Mulet säger smhi :(

Inga kommentarer: