tisdag 24 juni 2008

Oremo-till-MFF-ryktet har fått fart

Jahaja... Varje Gefle-supporter sitter nu och svär och biter naglarna över nyheten som slog ner igår. "Oremo till MFF", "De kommer bekräfta det idag eller imorgon" osv.

Hela mediasverige skriver om att allt är klart sen en blogg, ja, du hörde rätt! En j-a blogg "avslöjade" bytesaffären mellan Theorin och Oremo. En MFF-supporter skriver om att han fått ett SÄKERT tips.
Bloggen har ändrat sina uppgifter flera ggr då deras påstådda källa inte är riktigt säker. "3 miljoner kr, nej, kanske det dubbla, eller?" "Först var det en bytesaffär, men enligt uppgift är det inte så"

"Bla, bla, bla!"

Fakta: Gefle(Leif Lindstrand) har sagt och säger fortfarande att 10 mille är minimum! Gefle bekräftar att Theorin är en avklarad affär som inte har nåt med Oremo att göra.

Kul att en ynka blogg kan ha lurat i hela sverige om denna eventuella men inte på nåt sätt bekräftade köp. Länk till bloggen.

Jag vill höra orden direkt från Oremo eller Gefle IF innan jag går på det. Inte från en MFF-supporter-blogg eller från nån kvällsblaska som senare också påstår att de var först med nyheten. Lol

Vi kommer inte få höra nåt idag heller, kanske inte ens på hela veckan. Det är inte närmare en påskrift nu än det var i vintras.


För övrigt blev jag irriterad på Aftonbladet igår när de på första sidan på sajten skriver en liten rubrik "Oremo klar för MFF" och liten undertext "Byter till himmelsblått".

WTF!! Han spelar ju redan i himmelsblått, han byter ju inte färg, era dumma journalister. Gefle är även de himmelsblåa. Läs på om fotbolls-Sverige utanför storstadsgränserna!
Men visst, hade ni skrivit babyblått så hade jag inte reagerat. ;)


Aftonbladet.

Inga kommentarer: