söndag 18 januari 2009

En kväll som slutade på MAX, som vanligt ;)

Dagen började med att jag vaknade efter att ha sovit i 13 timmar. Förmiddagsskift hela veckan plus lite alkohol på kvällen innan hade gjort mig väldigt trött verkar det som :)

På lördagseftermiddagen kom Danne, Tomas och Micke och vi spelade Halo 3. Tyvärr laggar det väldigt mycket ibland när vi spelade online. Störande.


Sen skjutsade Micke oss till Ida som hade fest. Vi hade kul, med nåt enstaka undantag ;)
Vi lekte bokstavsleken, man skulle komma på filmer som börjar på en viss bokstav. Batman, Bad Boys, Blå Lagunen o.s.v. Blev vilda diskussioner ang. reglerna ibland :)


Sen tog jag, Tomas, Johanna, Peter, Danne och Sofie en busstaxi till CC puben där det var proppat med folk. Vi kom in och betalade 50:- i inträde. När jag räckte fram min hundring så säger kvinnan att hon inte hade växel.`
Jaha, tänkte jag. Hur ska hon lösa detta då?
Hon vände blicken mot gästen bakom mig i kön och tänkte ta emot pengar av denne, och där stod jag och funderade varför jag ska lägga ut hela 100 spänn p.g.a att de inte hade växel.

What the hell? har man inträde på 50 spänn och man vet att bankomaterna bara lämnar ut hundralappar så bör man ju ha tänkt på att inte många kommer med jämna pengar, d.v.s femtiolappar.Jag sa då åt henne att ge mig 40 tillbaka då, för jag såg att det låg en massa tjugor i kassan. Och det gjorde hon. Hon log. Jag gick vidare.


Vi hälsade på Jesse vid scenen, och när vi tryckte in oss längre in i den trånga puben, där ingen av oss varit tidigare, så träffade vi på B. Hon hade ett ölglas i handen som hon viftade med, och när vi skulle gå iväg så hörde vi någon tappa ett glas i golvet, och ja, det var B. som tappat det nästan fulla glaset så att ölen stänkte åt alla håll. Vi "tror" hon var lite för överförfriskad :D


Vi bestämde oss att gå till McGills för att senare återvända när Isobel&November skulle spela. Danne åt nån slags varm macka för 78:- och vi andra drack bara. Tjejerna tog öl och vi killar drack cider.
Vi hade kul.


Sen gick vi tillbaka för se bandet spela. Träffade på Ulrica, Hanna och Pontus.

Isobel & November öste på som vanligt. Jag tror de fick ett par nya fans på puben. De har fått till en bra repertoar.

Bra spelning killar! Ni såg ut att ha roligt, inte minst Jimmy på trummorna :)

För att avsluta kvällen/natten gick vi sen till Max på norr och åt. Brukar bli så :)
Nån som är fotokunnig? Varför blir det skarpa bilder med blixt, men utan blir det mest bara utdragna, suddiga ansikten och streck av lamporna. Borde inte slutaren på kameran vara öppen lika länge vid båda tagningarna? Är det en inställning man kan ändra på?

1 kommentar:

Sandra sa...

"B" VAR överförfriskad. Väldigt. Haha