måndag 9 februari 2009

Hemma igen...

Jag är helt slut. Det har varit en påfrestande resa tur och retur till Nykarleby och Jeppo där vi bodde. Tack Anki för maten! :)

48 timmar sammanlagd resetid, med buss och båt. Det tär på krafterna.

Begravningen gick bra, det var fint. Mormor får vila nu.

Vädret var inte på våran sida, nästan 10 minus vid jordfästningen och senare kom snön. Vi kunde knappt se nåt framför bilen när det var som värst :)

Det första jag gjorde när jag kom hem var att gräva fram bilen ur snön som kommit medan jag var borta. Sen kom Blom med Lottovinsten $$.
När jag fått den välkomna pengarna och vi pratat om allt aktuellt så stack jag o handlade. Måste ju fylla upp i kylskåpet :)

Åt mat och tog ett hett bad. Nu blir det nog film eller xbox. Förmodligen nån film då jag har många filmer att titta på innan Oscarsgalan, det är bara 2 veckor kvar nu.


Jajustja, upptäckte två nyheter som kommit under den korta tid vi var borta; Arbetarbladet har nu gjort en "GD" och har två delar av tidningen, del 1 och 2. Och så har Gefleortens mejeri släppt ett helt sortiment med ekologiska produkter. Köpte en ekologisk mjölk idag. Blir nog inte ofta då dessa kostar runt 3-4 kr mer än de vanliga sorterna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Leffe!
Va skönt att ni kom hem välbehållna! Jag måste ju in å kolla din blogg för att se om du kommit hem!
Ja, du, mat...hmmm..., varsågod, men.... ;), mackor åt vi ju nog =), till lust och leda!!!
Vad hör jag...Lottovinst??!!, du minns väl diskussonerna om lottovinsterna?! Jag har varit en vända till Tammerfors idag, steg upp 04! Båste kallt i Tampere å det gör det i Jeppo nu åxå.
Sköt om dej å hälsa brorsan!
kram, Anki

maukonen sa...

Så du var med på lottolistan !!!

Jag fatta inget när Stoffe kom efter sin frukost och sa grattis!

Kul med lite extra "veckopeng"!

Sååå, någon favorit film inför Oscar ???

Jag funderar på att leta på Doubt.
Gillar Philip Seymour Hoffman.

Leffe sa...

Anki:
Tror vi är 17 pers på jobbet som vann ca 40k i lördags fick jag höra när jag stod på Vikinglines terminal i Sthlm i morse. =)


Maukonen:
Har inte sett alla filmer än, men jag tror starkt på Mickey Rourke som bäste manliga huvudroll som The Wrestler. Men som sagt, inte sett allt ännu.
Frågan är om man ens ska försöka se Nixon/Frost, bara titeln låter som ett sömnpiller :P