fredag 29 juli 2011

BF1942 Nostalgi [introvideon]

För 9 år sedan, år 2002, gjordes ett av de bästa multiplayspelen någonsin!


Jag spelade med min och Spokets klan SLP (Swedish Lök Platoon). Vi var hyfsade, vi låg i skiktet under de allra bästa klanerna, men över de flesta andra noobklanerna ;)
Vi kom 4:a i BF42-SM som anordnades 2003. Mitt liv, eller rättare min fritid handlade väldigt mycket om BF42, förutom vanligt publicspelande så hade klanen praccs(träningsmatcher) några ggr i veckan och match minst 1 gång i veckan. Det var hektiskt då jag varje vecka skulle göra taktiker och se till att alla kunde vara med på matcherna, det var tidskrävande. I ungefär 2 års tid hade jag nästan inga andra intressen som jag ägnade mig åt.

Sedan krossades mitt BF-hjärta när de flesta klanmedlemmarna lämnade mig och Spoket utan att berätta varför. Jag tror jag vet varför. De skapade en ny klan och tänkte "satsa" som de sa. Haha, efter 2 månader eller nåt sånt hade flesta av dem slutat spela BF, de som trodde det skulle vara enkelt att sköta en klan. :D *skadeglädje*

Senare kom DICE's nästa storspel 2005. Battlefield 2. Det spelade jag väldigt mycket. Men inget klanspel denna gång.

Här nedan har vi introt till Battlefield 1942. Vilket j-a underbart spel. Det innehöll ju allt. Se bara på videon. Man kunde köra allt, ubåtar, hangarfartyg, bombflygplan, mustanger, pansarvagnar och artilleri. I klanmatcherna körde man 8 vs 8.

Det var ett perfekt klanspel, alla var inte duktiga på att springa och skjuta, som i Counterstrike, så då fick de istället sitta i tanksen eller flyga. Jag var duktig som antitank-soldat, och kunde träffa det mesta med min bazooka (se min bazookavideo längst ner i inlägget).

Introt till BF1942:Min Bazookavideo. Eftersom min dator laggade som f-n när jag spelade in med Fraps på den tiden så blev det inte mycket material att leka med, men lite lyckades jag få ihop iaf.I höst kommer BF3!! Kan inte vänta mycket längre :D

1 kommentar:

Spoket sa...

Those were the days :)